Ook Happyween vieren in jouw plaats?

Happyween in jouw woonplaats

Wij stellen ons handboek, logo en poster, flyer, banner zonder aanpassingen GRATIS beschikbaar. Ook willen we graag kosteloos met je meedenken. Tegen betaling kunnen wij de posters, flyers en banners aanpassen naar wens. Meer informatie hierover vind u onder het kopje ‘Happyween verzorgd’.

Als organisatie merken wij dat de plaatselijke middenstand ook blij wordt van dit alternatief en graag Happyween mee wil vieren, vergeet daarom zeker niet om hen te betrekken in jullie plannen.

We wensen jullie alvast heel veel plezier met de organisatie!

Happyween verzorgd?

Wij bieden het standaard Happyween pakket aan voor € 75. Je ontvangt hiervoor:

  • Het Happyween logo in verschillende formaten
  • Het Happyween handboek
  • Een Happyween poster inclusief aanpassingen naar wens
  • Een Happyween flyer inclusief aanpassingen naar wens
  • Een Happyween banner inclusief aanpassingen naar wens

Voor € 250 meer is het mogelijk om ruimte te reserveren op deze website en dit in te laten richten en onderhouden door onze webdesigner. Dit extra is inclusief bovenstaand pakket. Hiervoor krijgt u ook:

  • Paginaruimte op deze website.
    De link naar de eigen pagina komt er bijvoorbeeld als volgt uit te zien: www.happyween.nl/oud-beijerland
  •  4 uur gebruik van onze webdesigner. Informatie voor je pagina kun je bij hem aanleveren, hij zorgt voor plaatsing en draagt zorg voor een goedwerkende site waarmee je de mensen kunt informeren. Alle overige uren die hij op verzoek van de locatie aan de website besteed, zal hij bij de betreffende locatie in rekening brengen.

Liever maatwerk?

Neem contact met ons op voor je vragen. Wij zijn tegen reiskostenvergoeding bereid om langs te komen en met jullie mee te denken.

Vul hier alle gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!