Programma 2022

Alle activiteiten van Happyween zijn 100% gratis voor de deelnemers

Lees hier meer over het programma van Happyween voor 2022. Wij hebben er alweer zin in en hopen jij ook! Wil je als eerste op de hoogte zijn van het nieuws? Volg ons dan op Facebook en instagram ‘Happyween Barendrecht’.Tot Happyweens!

Instagram

Zaterdag 22 oktober 2022

Fotozuil in winkelcentrum Carnisse veste

Dit jaar zal er een fotozuil geplaatst worden in winkelcentrum Carnisse Veste van 11:00 – 16:00 uur. De locatie waar we staan is afhankelijk van het weer, dus kom en kijk of je ons kunt vinden :-). Er zijn allerlei leuke en grappige attributen aanwezig om alleen of samen met iemand anders een onvergetelijk aandenken te maken. Je krijgt de fotostrip niet alleen fysiek mee, maar het zal ook digitaal nagestuurd worden. Be happy!


Let op: we zullen via onze social media laten weten als het event last minute afgelast moet worden. 

Woensdag 26 oktober 2022

Kidsmiddag

Ben jij wel eens bang in het donker? Wij soms wel hoor. Wij houden van licht: als de zon schijnt of als je een lamp aandoet, kun je tenminste alles zien en loop je nergens tegenaan.

Woensdag 26 oktober organiseert Happyween weer een kidsmiddag op 3 verschillende locaties in Barendrecht. Ieder kind van groep 1 t/m 8 is van harte welkom.
Happyween houdt van licht. In de Bijbel kun je daar nog veel meer over lezen. We gaan tijdens de kidsmiddag luisteren naar een mooie korte vertelling over Jezus. Want Jezus heeft gezegd dat Hij het Licht van de wereld is. Als je bij Hem hoort, hoef je nooit meer bang te zijn. Nergens voor, ook niet voor duistere machten, zoals duivels en zombies en griezelige geesten. Na de vertelling ga je met elkaar een knutselopdracht maken die met de vertelling te maken heeft. En er wordt natuurlijk voor iets lekkers gezorgd.

Let op: ieder kind moet aangemeld worden voor 1 specifieke locatie. In verband met het aantal vrijwilligers kunnen wij max. 40 kinderen per locatie ontvangen. Wees dus op tijd met de aanmelding, want vol = vol.

De middag begint om 15:30u en om 17:00u kunnen de kinderen weer opgehaald worden. Bij het aanmelden kun je kiezen uit 1 van de 3 locaties. Het is niet mogelijk om achteraf alsnog naar een andere locatie te gaan, dus kijk goed voor welke locatie je je aanmeld.

Voor de duidelijkheid: je hoeft niet bij een kerk te horen om naar onze kidsmiddag te komen, iedereen is welkom.

Als je meer wilt weten, of graag wilt helpen, kun je mailen of bellen naar 0180 611420. Wij van Happyween hopen dat er veel kinderen naar onze kidsmiddag komen.

Vrijdagavond 28 oktober 2022

Lichtjestocht

Bij een feest kan een optocht natuurlijk niet ontbreken!

Op vrijdag 28 oktober kun je meelopen in een vrolijke lichtjesoptocht. We verzamelen om 18:45u op het Schoolplein van de Vrijenburg, Vrijenburglaan 61. Parkeren kan in de wijk rondom de school. Voor deze activiteit hoef je de kinderen niet perse aan te melden, toch zouden we het in verband met de voorbereidingen fijn vinden als je ons wilt laten weten als je komt. Klik daarvoor op de blauwe aanmeld knop onderaan dit bericht.

Lichtjestocht

Om 19:00u gaan we samen met een toffe drumband lopen door Barendrecht. De route is 2,1 km en daarmee ook voor kleuters goed te lopen. Op de kaart kun je de route zien die we zullen lopen onder begeleiding van Verkeersregelaars Ridderkerk.

Let op: Wij hebben geen lampionnen, dus je mag je eigen vrolijke lampion meenemen.

Het moet er wel 1 zijn zonder vuur! Een tip voor de ouders: google op ‘lampionstok’ voor een veilige lampion. Er zijn verder veel leuke en bijzondere lampions te vinden als je googelt op ‘Sint Maarten lampions’. En wie weet gaan de kinderen op school wel een vrolijke lampion knutselen! Wij hebben het in iedergeval voorgesteld aan de leerkrachten.

Puzzeltocht of speurtocht?

Dit jaar is de lichtjestocht voor de oudere kinderen gecombineerd met een speurtocht of puzzeltocht waarbij een leuke prijs te winnen valt. We zijn er nog mee bezig om dit vorm te geven, dus we weten nog niet precies wat het gaat worden. Maar dát we een extra uitdaging zullen hebben voor de ouderen kinderen is zeker 💪🏼😁. Als je het schoolplein oploopt zullen er mensen zijn die de papieren voor deze extra activiteit uitdelen. Heb je ze gemist? Dan liggen rechts op het schoolplein ook papieren met uitleg op een tafel. Lever het papier met de oplossing naderhand in op dezelfde tafel.
Let op: Neem voor deze extra uitdaging een eigen pen mee! Ongeveer 30 minuten na terugkomst is de prijsuitreiking. Ondertussen staat warme chocolademelk of siroop klaar voor de liefhebber.

Vind je het leuk om je te verkleden? Wij vinden dat ook!

Trek iets aan waar je blij van wordt en/of waar je anderen mee aan het lachen maakt. We zullen namelijk ook een prijs uitreiken voor de leukste outfit en de vrolijkste lampion!

Belangrijk: de organisatie van Happyween benadrukt dat de ouders tijdens de optocht zelf verantwoordelijk zijn voor hun kinderen. Bij slecht weer kan het evenement worden afgelast. Kijk bij twijfel op deze website, insta of de Facebookpagina van Happyween.

Zaterdagavond 29 oktober 2022

Slotfeest met zeskamp in sporthal de Waterpoort in Barendrecht

Zin in een leuk feest met uitdagende en sportieve activiteiten? Dan ben je op zaterdag 29 oktober van 19:00u – 20:30u van harte welkom in sporthal ‘Waterpoort’ in Barendrecht. Deze avond hebben we onder andere (te) gekke spellen, een enorme stormbaan en een springkussen. Vergeet niet om je op tijd aan te melden, want er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Locatie: Sporthal Waterpoort ingang adres: Haringwater.

Aangezien we de hele sporthal gebruiken is het niet mogelijk voor de ouders om tijdens het evenement erbij te blijven. In de omgeving is veel gezellige horeca aanwezig die tot laat in de avond open zijn. Om 20:30 uur kunnen de kinderen weer opgehaald worden.

Het is WEL mogelijk om deze avond als ouder betrokken te zijn als vrijwilliger. Mocht je dat willen, geef je dan op via het formulier voor vrijwilligers wat je kunt vinden op de homepagina. Of klik op aanmelden en geef je op via het formulier voor vrijwilligers wat je daar kunt vinden. Alvast bedankt!

Menu