Programma 2021

Alle activiteiten van Happyween zijn 100% gratis voor de deelnemers

Programma 2021

Lees hier meer over hoe het programma van Happyween 2021 eruit zag. Het was weer een groot feest en we zien alweer uit naar volgend jaar :-D. Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe activiteiten? Volg ons dan op Facebook en instagram ‘Happyween Barendrecht’. Hopelijk tot Happyween 2022!

Zaterdag 23 oktober 2021

Papegaaienman en verkleedpartijen – Winkelcentra Middenbaan en Carnisse Veste

Deze dag hebben we kleine activiteiten in de 2 winkelcentra van Barendrecht. Eén van deze activiteiten is de papegaaienshow van Salvatores. Salvatores Papegaaienshow is voor jong en oud. De papegaaien balanceren op een touw, geven kusjes op de wang, en kunnen nog meer kunstjes laten zien. De kinderen zijn dol op de papegaaien en door de speciale dressuur zijn deze papegaaien 100% kindvriendelijk. Iedereen kan na de papegaaienshow met de vogels op de foto. Salvatore zorgt dan dat de papegaaien op de schouders van de kinderen en of ouders zitten. Dat maakt de herinnering dubbel leuk.

De activiteiten zullen gehouden worden tussen 10:00u – 12.00u op Carnisse Veste en tussen 13:30 – 15:30u op de Middenbaan. Precieze locaties zijn niet bekend, dus kom gezellig winkelen en kijk of je ons kunt vinden.

En oja!  ‘Struisje’ zal ook weer van de partij zijn! Onze levensechte altijd weer nieuwsgierige en lieve struisvogel.

Woensdag 27 oktober 2021

Kidsmiddag

Ben jij wel eens bang in het donker? Wij soms wel hoor. Wij houden van licht: als de zon schijnt of als je een lamp aandoet, kun je tenminste alles zien en loop je nergens tegenaan.

Woensdag 27 oktober organiseert Happyween een kidsmiddag op 3 verschillende locaties in Barendrecht.
Ieder kind van groep 1 t/m 8 is van harte welkom.
Happyween houdt van licht. In de Bijbel kun je daar nog veel meer over lezen. We gaan tijdens de kidsmiddag luisteren naar een mooie korte vertelling over Jezus. Want Jezus heeft gezegd dat Hij het Licht van de wereld is. Als je bij Hem hoort, hoef je nooit meer bang te zijn. Nergens voor, ook niet voor duistere machten, zoals duivels en zombies en griezelige geesten. Na de vertelling ga je met elkaar een knutselopdracht maken die met de vertelling te maken heeft. En er wordt natuurlijk voor iets lekkers gezorgd.

Let op: ieder kind moet aangemeld worden voor 1 specifieke locatie. Helaas kunnen we deze keer maximaal 40 kinderen per locatie ontvangen. Dus vol = vol.

De middag begint om 15:30u en om 17:00u kunnen de kinderen weer opgehaald worden. Bij het aanmelden kun je kiezen uit 1 van de 3 locaties. Het is niet mogelijk om achteraf alsnog naar een andere locatie te gaan, dus kijk goed voor welke locatie je je aanmeld.

Voor de duidelijkheid: je hoeft niet bij een kerk te horen om naar onze kidsmiddag te komen, iedereen is welkom.

Als je meer wilt weten, of graag wilt helpen, kun je mailen of bellen naar 0180 611420. Wij van Happyween hopen dat er veel kinderen naar onze kidsmiddag komen.

Vrijdagavond 29 oktober 2021

Lichtjesoptocht – 18.45u verzamelen, start 19.00u

Bij een feest kan een optocht natuurlijk niet ontbreken!

Op vrijdag 29 oktober kun je meelopen in een vrolijke lichtjesoptocht. We verzamelen om 18:45u op het Schoolplein van de Rehoboth, dat is aan de kant van de Albert Schweitzerstraat. Parkeren kan op één van de parkeerplaatsen rondom de Yulius. Vandaar is het 2 minuten lopen naar de locatie.

Lichtjestocht

Om 19:00u gaan we samen met een toffe drumband lopen door Barendrecht. De route is 2,3 km en daarmee ook voor kleuters goed te lopen. Op de kaart kun je de route zien die we zullen lopen onder begeleiding van Verkeersregelaars.

Let op: Wij hebben geen lampionnen, dus je mag je eigen vrolijke lampion meenemen.

Het moet er wel 1 zijn zonder vuur! Een tip voor de ouders: google op ‘lampionstok’ voor een veilige lampion. Er zijn verder veel leuke en bijzondere lampions te vinden als je googelt op ‘Sint Maarten lampions’. En wie weet gaan de kinderen op school wel een vrolijke lampion knutselen! Wij hebben het in iedergeval voorgesteld aan de leerkrachten.

Puzzeltocht

Dit jaar is de lichtjestocht voor de oudere kinderen gecombineerd met een puzzeltocht waarbij een leuke prijs te winnen valt bij een juiste uitslag. Als je het schoolplein oploopt, zullen rechts lege papieren op een tafel liggen. Lever het papier met de oplossing naderhand in op dezelfde tafel. Let op: Neem een eigen pen mee! Ongeveer 30 minuten na terugkomst is de prijsuitreiking. Ondertussen staat warme chocolademelk of siroop klaar voor de liefhebber.

Vind je het leuk om je te verkleden? Wij vinden dat ook!

Trek iets aan waar je blij van wordt en/of waar je anderen mee aan het lachen maakt.  Aan het einde van de rit staat heerlijke warme chocolademelk en siroop voor ons klaar. We zullen dan ook een prijsje uitreiken voor de leukste outfit, de vrolijkste lampion én voor de winnaar van de puzzeltocht.

Let op: aanmelden is dit jaar verplicht. Ook voor de volwassenen die meelopen.

Belangrijk: de organisatie van Happyween benadrukt dat de ouders tijdens de optocht zelf verantwoordelijk zijn voor hun kinderen. Bij slecht weer kan het evenement worden afgelast. Kijk bij twijfel op deze website, insta of de Facebookpagina van Happyween.

Zaterdagavond 30 oktober 2021

Slotfeest met zeskamp in sporthal de Waterpoort in Barendrecht

Zin in een leuk feest met onder andere sportactiviteiten? Dan ben je op zaterdag 30 oktober van 19:00u – 20:30u van harte welkom in sporthal ‘de Waterpoort’ in Barendrecht voor een waanzinnige zeskamp en meer. Denk aan stormbaan, springkussen en grappige spellen. Wil je weten hoe dat meer eruitziet? Kom het zelf zien en vergeet ook hier niet om je aan te melden!

Locatie: Sporthal Waterpoort ingang adres: Haringwater.

Let op: helaas kunnen ouders er dit jaar niet bij blijven i.v.m. de corona maatregelen. In de omgeving is veel horeca aanwezig. Als u voldoet aan de corona maatregelen zou u daar gebruik van kunnen maken.

Het is ook mogelijk om als ouder betrokken te zijn als vrijwilliger deze avond. Mocht je dat willen, geef je dan op via het formulier voor vrijwilligers wat je kunt vinden op de homepagina. Of klik op aanmelden en geef je op via het formulier voor vrijwilligers wat je daar kunt vinden. Alvast bedankt!

Menu