Programma 2021

Alle activiteiten van Happyween zijn 100% gratis voor de deelnemers

Programma 2021

Het programma van Happyween 2021 is nog onder voorbehoud. We zijn nog bezig met de organisatie en zullen de informatie op deze pagina dan ook regelmatig updaten. Eerder op de hoogte zijn? Je kunt ons ook volgen op Facebook en instagram.

Zaterdag 23 oktober 2021

Papegaaienman en verkleedpartijen – Winkelcentra Middenbaan en Carnisse Veste

Deze dag hebben we 2 activiteiten en we hopen dat 1 daarvan de papegaaienshow is! Salvatore’s Papegaaienshow is voor jong en oud. De papegaaien balanceren op een touw, geven kusjes op de wang, en kunnen nog meer kunstjes laten zien. De kinderen zijn dol op de papegaaien en door de speciale dressuur zijn deze papegaaien 100% kindvriendelijk.

Iedereen kan na de papegaaienshow met de vogels op de foto. Salvatore zorgt dan dat de papegaaien op de schouders van de kinderen en of ouders zitten. Dat maakt de herinnering dubbel leuk. We laten je nog weten of deze activiteit door zal gaan en wanneer je ons waar kunt vinden :-).

En oja!  ‘Struisje’ zal ook weer van de partij zijn! Onze levensechte altijd weer nieuwsgierige en lieve struisvogel.

Woensdag 27 oktober 2021

Kidsmiddag

Ben jij wel eens bang in het donker? Wij soms wel hoor. Wij houden van licht: als de zon schijnt of als je een lamp aandoet, kun je tenminste alles zien en loop je nergens tegenaan.

Woensdag 27 oktober organiseert Happyween een kidsmiddag op 3 verschillende locaties in Barendrecht.
Ieder kind van groep 1 t/m 8 is van harte welkom.
Happyween houdt van licht. In de Bijbel kun je daar nog veel meer over lezen. We gaan tijdens de kidsmiddag luisteren naar een mooie korte vertelling over Jezus. Want Jezus heeft gezegd dat Hij het Licht van de wereld is. Als je bij Hem hoort, hoef je nooit meer bang te zijn. Nergens voor, ook niet voor duistere machten, zoals duivels en zombies en griezelige geesten. Na de vertelling ga je met elkaar een knutselopdracht maken die met de vertelling te maken heeft. En er wordt natuurlijk voor iets lekkers gezorgd.

Let op: ieder kind moet aangemeld worden voor 1 specifieke locatie. Helaas kunnen we deze keer maximaal 40 kinderen per locatie ontvangen. Dus vol = vol.

De middag begint om 15:30u en om 17:00u kunnen de kinderen weer opgehaald worden. Bij het aanmelden kun je kiezen uit 1 van de 3 locaties. Het is niet mogelijk om achteraf alsnog naar een andere locatie te gaan, dus kijk goed voor welke locatie je je aanmeld.

Voor de duidelijkheid: je hoeft niet bij een kerk te horen om naar onze kidsmiddag te komen, iedereen is welkom.

Als je meer wilt weten, of graag wilt helpen, kun je mailen of bellen naar 0180 611420. Wij van Happyween hopen dat er veel kinderen naar onze kidsmiddag komen.

Vrijdagavond 29 oktober 2021

Lichtjesoptocht – 18.45u verzamelen, start 19.00u

Bij een feest kan een optocht natuurlijk niet ontbreken!

Op vrijdag 29 oktober kun je meelopen in een vrolijke lichtjesoptocht. We verzamelen om 18:45u op het Schoolplein van de Rehoboth, dat is aan de kant van de Albert Schweitzerstraat. Parkeren kan op één van de parkeerplaatsen rondom de Yulius. Vandaar is het 2 minuten lopen naar de locatie.

Lichtjestocht

Om 19:00u gaan we samen met een toffe drumband lopen door Barendrecht. De route is 2,3 km en daarmee ook voor kleuters goed te lopen. Op de kaart kun je de route zien die we zullen lopen onder begeleiding van Verkeersregelaars.

Let op: Wij hebben geen lampionnen, dus je mag je eigen vrolijke lampion meenemen.

Het moet er wel 1 zijn zonder vuur! Een tip voor de ouders: google op ‘lampionstok’ voor een veilige lampion. Er zijn verder veel leuke en bijzondere lampions te vinden als je googelt op ‘Sint Maarten lampions’. En wie weet gaan de kinderen op school wel een vrolijke lampion knutselen! Wij hebben het in iedergeval voorgesteld aan de leerkrachten.

Puzzeltocht

Dit jaar is de lichtjestocht voor de oudere kinderen gecombineerd met een puzzeltocht waarbij een leuke prijs te winnen valt bij een juiste uitslag. Als je het schoolplein oploopt, zullen rechts de formulieren op een tafel liggen. Lever het formulier naderhand in op dezelfde tafel.
Ongeveer 30 minuten na terugkomst is de prijsuitreiking. Ondertussen is er warme chocolademelk, koffie en thee voor de liefhebber.

Vind je het leuk om je te verkleden? Wij vinden dat ook!

Trek iets aan waar je blij van wordt en/of waar je anderen mee aan het lachen maakt.  Aan het einde van de rit staat heerlijke warme chocolademelk en siroop voor ons klaar. We zullen dan ook een prijsje uitreiken voor de leukste outfit, de vrolijkste lampion én voor de winnaar van de puzzeltocht.

Let op: aanmelden is dit jaar verplicht. Ook voor de volwassenen die meelopen.

Belangrijk: de organisatie van Happyween benadrukt dat de ouders tijdens de optocht zelf verantwoordelijk zijn voor hun kinderen. Bij slecht weer kan het evenement worden afgelast. Kijk bij twijfel op deze website, insta of de Facebookpagina van Happyween.

Zaterdagavond 30 oktober 2021

Zeskamp in sporthal de Waterpoort in Barendrecht

Zin om iets sportiefs te doen? Dan ben je op zaterdag 30 oktober van harte welkom in sporthal ‘de Waterpoort’ in Barendrecht voor een waanzinnige zeskamp en meer.

Denk aan stormbaan en springkussen, oudhollandse spellen en meer. Wil je weten hoe dat meer eruitziet? Kom het zelf zien en vergeet ook hier niet om je aan te melden!

Menu