Programma 2021

Alle activiteiten van Happyween zijn 100% gratis voor de deelnemers

Programma 2021

Het programma van Happyween 2021 is nog onder voorbehoud. Zodra het vast komt te staan zullen we de informatie op de site updaten. Je kunt ons ook volgen op Facebook en instagram.

Zaterdag 23 oktober 2021

Ballonnen vouwen – Winkelcentrum Carnisse Veste

Deze dag hebben we 2 kleine activiteiten in winkelcentrum Carnisse Veste. Kom je kijken of je ons kunt vinden? We zullen alvast iets verklappen: in de middag vanaf 13:00u is er iemand die figuurtjes van ballonnen kan vouwen voor de kleinste onder ons. Nieuwsgierig naar de andere activiteit? Die is al vanaf 11:00u in de ochtend. Kom je kijken of je ons kunt vinden?

Woensdag 27 oktober 2021

Kidsmiddag

Ben jij wel eens bang in het donker? Wij soms wel hoor. Wij houden van licht: als de zon schijnt of als je een lamp aandoet, kun je tenminste alles zien en loop je nergens tegenaan.

Woensdag 28 oktober organiseert Happyween een kidsmiddag op 3 verschillende locaties in Barendrecht.
Ieder kind van 4 t/m 11 jaar is van harte welkom. Happyween houdt van licht. In de Bijbel kun je daar nog veel meer over lezen. We gaan tijdens de kidsmiddag luisteren naar een mooie korte vertelling over Jezus. Want Jezus heeft gezegd dat Hij het Licht van de wereld is. Als je bij Hem hoort, hoef je nooit meer bang te zijn. Nergens voor, ook niet voor duistere machten, zoals duivels en zombies en griezelige geesten. Na de vertelling ga je met elkaar een knutselopdracht maken die ook met licht te maken heeft. En er wordt natuurlijk voor iets lekkers gezorgd.

De middag begint om 14:30u en om 16:00u kun je weer opgehaald worden. Vergeet niet om je aan te melden. Bij het aanmelden kun je kiezen uit 1 van de 3 locaties. Het is niet mogelijk om achteraf alsnog naar een andere locatie te gaan, dus kijk goed voor welke locatie je je aanmeld.

Je hoeft niet bij een kerk te horen om naar onze kidsmiddag te komen, iedereen is welkom. Wij zullen ervoor zorgen dat er voor iedereen een knutselopdracht en wat lekkers klaarligt.

Als jij of je ouders meer willen weten, of graag willen helpen, kun je met juf Mathilde of Juf Carolien mailen of bellen naar 0180 611420. Wij van Happyween hopen dat er veel kinderen naar onze kidsmiddag komen.

Vrijdagavond 29 oktober 2021

Lichtjesoptocht – 18.45u verzamelen, start 19.00u

Bij een feest kan een optocht natuurlijk niet ontbreken!

Op zaterdag 31 oktober kun je meelopen in een vrolijke lichtjesoptocht. We verzamelen om 18:45u op het Schoolplein van de Rehoboth, dat is aan de kant van de Albert Schweitzerstraat. Parkeren kan op de parkeerplaats tegenover Yulius. Vandaar is het 2 minuten lopen naar de locatie.

Lichtjestocht

Om 19:00u gaan we samen met een toffe drumband lopen door Barendrecht. De route is 2,9 km en daarmee ook voor kleuters goed te lopen. Op de kaart kun je de route zien die we zullen lopen onder begeleiding van Verkeersregelaars Barendrecht.

Let op: Wij hebben geen lampionnen, dus je mag je eigen vrolijke lampion meenemen.

Het moet er wel 1 zijn zonder vuur! Een tip voor de ouders: google op ‘lampionstok’ voor een veilige lampion. Er zijn verder veel leuke en bijzondere lampions te vinden als je googelt op ‘Sint Maarten lampions’. En wie weet gaan de kinderen op school wel een vrolijke lampion knutselen! Wij hebben het in iedergeval voorgesteld aan de leerkrachten.

Puzzeltocht

Dit jaar is de lichtjestocht voor de oudere kinderen gecombineerd met een puzzeltocht waarbij een leuke prijs te winnen valt bij een juiste uitslag. Als je het schoolplein oploopt, zullen rechts de formulieren op een tafel liggen. Lever het formulier naderhand in op dezelfde tafel.
Ongeveer 30 minuten na terugkomst is de prijsuitreiking. Ondertussen is er warme chocolademelk, koffie en thee voor de liefhebber. En voor de kinderen die dat willen is er de mogelijkheid om een dans aan te leren door Linda Cramer van Dance Xplosion.

Vind je het leuk om je te verkleden? Wij vinden dat ook!

Trek iets aan waar je blij van wordt en/of waar je anderen mee aan het lachen maakt.  Aan het einde van de rit staat heerlijke warme chocolademelk en siroop voor ons klaar. We zullen dan ook een prijsje uitreiken voor de leukste outfit, de vrolijkste lampion én voor de winnaar van de puzzeltocht.

Let op: opgeven is dit jaar verplicht. Ook voor de volwassenen die meelopen.

Belangrijk: de organisatie van Happyween benadrukt dat de ouders tijdens de optocht zelf verantwoordelijk zijn voor hun kinderen. Bij slecht weer kan het evenement worden afgelast. Kijk bij twijfel op de website en Facebookpagina van Happyween.

Zaterdagmiddag 30 oktober 2021

Spelmiddag

Zin om iets sportiefs te doen? Of om iets te knutselen? Of allebei? Dan ben je op zaterdag 31 oktober van 13.00 uur tot 16.00 uur van harte welkom op het plein bij de Van Beuningenhaven bij winkelcentrum Carnisse Veste. Als het die dag slecht weer zou zijn, dan vind je ons in sporthal ‘de Waterpoort’.

Wat kun je zoal doen die middag? In ieder geval voetballen en springen op een springkussen. Verder hebben we nog een aantal Oudhollandse spelletjes. Wil je weten welke? Kom het zelf zien!

Ook hebben we, voor zowel jongens als meisjes, leuke dingen om te knutselen. Je kunt o.a. een lampion maken. Mocht je ’s avonds mee willen lopen met de lichtjestocht, dan heb jij alvast een lampion waar jij je eigen lichtje in kunt doen.

Alle activiteiten zijn gratis. Wel moet je een Happyween-strippenkaart hebben om deel te mogen nemen. Bij de informatietent van Happyween, die ’s middags 31 oktober op het plein bij de Van Beuningenhaven staat, kun je die gratis krijgen.

Menu