Programma 2019

Alle activiteiten van Happyween zijn 100% gratis voor de deelnemers

Veel leuke activiteiten

Woensdag en in het weekend zijn er genoeg dingen te doen!

  • Zaterdag 26 oktober
  • Woensdag 30 oktober
  • Vrijdag 1 november
  • Zaterdag 2 november

Zaterdag 26 oktober

Kids schminken

Happyween schminken

Op zaterdag 26 oktober tussen 11:00u en 15:00u kun je ons vinden in winkelcentrum Middenbaan en Carnisse Veste.

Vind jij het leuk om geschminkt te worden met een vrolijk plaatje, kom dan kijken of je ons kunt vinden. Deze dag zullen we ook flyers uitdelen die je weer door kan geven aan je vriendjes en vriendinnetjes.

Belangrijk: bij slecht weer kan het schminken worden afgelast. Kijk bij twijfel op de website en Facebookpagina van Happyween.

Woensdag 30 oktober

Kidsmiddag

Ben jij wel eens bang in het donker? Wij soms wel hoor. Wij houden van licht: als de zon schijnt of als je een lamp aandoet, kun je tenminste alles zien en loop je nergens tegenaan.

Woensdag 30 oktober organiseert Happyween een kidsmiddag. Adres: Boerhaavelaan 11 in Barendrecht.
Ieder kind van 4 t/m 11 jaar is van harte welkom. Happyween houdt van licht. In de Bijbel kun je daar nog veel meer over lezen. We gaan tijdens de kidsmiddag luisteren naar een mooie korte vertelling over Jezus. Want Jezus heeft gezegd dat Hij het Licht van de wereld is. Als je bij Hem hoort, hoef je nooit meer bang te zijn. Nergens voor, ook niet voor duistere machten, zoals duivels en zombies en griezelige geesten. Na de vertelling ga je met elkaar een knutselopdracht maken die ook al met licht te maken heeft. Er wordt natuurlijk voor iets lekkers gezorgd.

De middag begint om 14:00u en om 16:00u kun je weer opgehaald worden. Het adres is Boerhaavelaan 11, dit is vanaf de straatkant gezien achter F&T kappers.

Je hoeft niet bij een kerk te horen om hierheen te komen, iedereen is welkom. Het is wel belangrijk dat je je opgeeft, dan kunnen we ervoor zorgen dat er voor iedereen een knutselopdracht en wat lekkers klaarligt.

Als jij of je ouders meer willen weten, of graag willen helpen, kun je met juf Mathilde of Juf Lieneke mailen of bellen naar 0180 611420. Wij van Happyween hopen dat er veel kinderen naar onze kidsmiddag komen.

Vrijdag 1 november

Lampionoptocht

Bij een feest kan een optocht natuurlijk niet ontbreken!

Op vrijdag 1 november kun je meelopen in een vrolijke bonte lampionoptocht. We verzamelen om 18:45u bij Boerhaavelaan 11 in Barendrecht, daar is ruim voldoende parkeergelegenheid voor ouders.

Om 19:00u gaan we samen met een toffe drumband lopen door Barendrecht. De route is 2 km en daarmee ook voor kleuters goed te lopen. Op de kaart kun je de route zien die we zullen lopen onder begeleiding van Verkeersregelaars Barendrecht.

Let op: Wij hebben geen lampionnen, dus je mag je eigen vrolijke lampion meenemen.

Het moet er wel 1 zijn zonder vuur! Een tip voor de ouders: google op ‘lampionstok’ voor een veilige lampion. Er zijn verder veel leuke en bijzondere lampions te vinden als je googelt op ‘Sint Maarten lampions’. En wie weet gaan de kinderen op school wel een vrolijke lampion knutselen! Wij hebben het in iedergeval voorgesteld aan de leerkrachten.

Vind je het leuk om je te verkleden? Wij vinden dat ook!

Trek iets aan waar je blij van wordt en/of waar je anderen mee aan het lachen maakt. Aan het einde van de rit staat heerlijke warme chocolademelk en siroop voor ons klaar. We zullen dan ook een prijsje uitreiken voor de leukste outfit én voor de vrolijkste lampion.

De optocht eindigt bij het startpunt en deelname is gratis (net zoals al onze andere activiteiten). Opgeven hoeft niet, maar het mag wel.

Belangrijk: de organisatie van Happyween benadrukt dat de ouders tijdens de optocht zelf verantwoordelijk zijn voor hun kinderen. Bij slecht weer kan het evenement worden afgelast. Kijk bij twijfel op de website en Facebookpagina van Happyween.

Zaterdag 2 november

Happyween Feestavond

Houd jij ook van feesten zonder enge dingen?

Kom dan op zaterdagavond 2 november met al je vriendjes en vriendinnetjes naar de ‘Hof van Maxima’ voor een Happyween Feestavond!

Er zijn allerlei actieve en creatieve dingen te doen, er is wat lekkers te eten en te drinken en je kunt genieten van een bijzondere show. Wat dat is blijft nog een verrassing.

Alle kinderen van 4 t/m 11 jaar zijn van harte welkom. Ook je ouders mogen mee komen.

Deze feestavond start om 19.00 uur en duurt tot 20.30 uur, deelname is gratis. Als je niets wilt missen raden wij je aan om vanaf de start aanwezig te zijn. Ook hier geldt: aanmelden hoeft niet, maar mag wel.

Adres Happyween Feestavond:
Hof van Maxima,
Hedwigepolder 2
2992 RS Barendrecht

We vinden het superleuk als jij er ook bij bent!

Belangrijk: de organisatie van Happyween benadrukt dat de ouders ook tijdens de Feestavond zelf verantwoordelijk zijn voor hun kinderen. 

Menu